lands_srb_a

NAJAVA KONFERENCIJE: „AGROTURIZAM U USPONU“

Konferencija ‘’Sledeća destinacija Balkan: agroturizam u usponu’’ biće održana u četvrtak i petak 11. i 12. februara 2021. godine u Leskovcu. Domaćin konferencije je Akademija strukovnih studija ‘’Južna Srbija’’ u saradnji sa partnerima iz LANDS projekta. Konferenciju će učesnci moći da prate i online putem aplikacije Google MEET.

Na konferenciji će biti reči o uspešnoj 2020-toj godini u kojoj je agroturizam doživeo nagli uspon, kao i o budućim aktivnostima na promociji agroturizma kao oblika preduzetničke delatnosti. Takođe ćemo predstaviti i ključne proizvode projekta LANDS poput 2 kataloga obuka za preduzetnike u agroturizmu, regionalnog tima trenera i Zimske škole agroturizma.

Prijavu na konferenciju možete izvršiti na sledećem LINKU.

WEBIN je suorganizator konferencije. Za više informacija možete se obratiti Marku Stojanoviću na marko.stojanovic@wb-institute.org.

Konferencija se organizuje u okviru regionalnog projekta LANDS koji finansira EU u okviru programa Erazmus+, CBHE. Više informacija možete pronaći na projektnom sajtu www.landsproject.net.

Comments are closed.