MR

Modna revija i izložba radova studenata iz oblasti struke – Modni dizajn i Tekstilno inženjerstvo

Izmenjeni uslovi rada nisu uticali na izvođenje praktičnog dela nastave.
Studenti treće godine Modnog dizajna i Tekstilnog inženjerstva su pripremili tradicionalnu završnu izložbu iz stručnih predmeta kao sto su Modna ilustracija, Kreiranje odeće, Dizajn tekstila, Modni trendovi u dizajnu tekstila, Dizajn modnih kataloga, Štampa tekstila, Stručna praksa, Projektovanje i proizvodnja tkanina, Konfekcija itd. Svi ovi radovi našli su svoje mesto na interaktivnoj virtuelnoj izložbi Odseka za tehnološko umetničke studije, Akademija Južna Srbija. Pored radova studenata treće godine šansu da prikažu svoje radove dobilo je i nekoliko studenata sa druge godine već pomenutih smerova.
Ova interaktivna virtuelna izložba se od prethodne razlikuje po digitalnoj modnoj reviji koja je prikazana u vidu fotografija, a nalazi se u istom prostoru. Studenti Odseka su imali priliku da se pokažu i kao dizajneri, ali i kao modeli.
Izložba i modna revija su rezultat kreativnosti i bliske zajedničke saradnje profesora i studenata, koju ni novonastala situacija izazvana pandemijom, nije mogla da omete.

Više o ovome pogledajte ovde.

Comments are closed.