download

Dragi studenti,

Čast mi je i zadovoljstvo da vas pozdravim u svoje ime i u ime menadžmenta kao predsednik Akademije strukovnih studija Južna Srbija. Moram da izrazim žaljenje što nismo u mogućnosti da vam priredimo svečani doček kakav zaslužujete i koji je tradicija na našoj Akademiji, jer nam situacija u kojoj se nalazimo zbog virusa COVID-19 to onemogućuje.

Glavni cilj naše institucije je da vama, mladim ljudima, omogući konkurentnost na domaćem i evropskom tržištu rada, obezbeđujući savremene studijske programe, inovativne pristupe u procesu nastave i učenja.

Akademija strukovnih studija Južna Srbija ima jasnu viziju i preciznu strategiju – unapređenje sistema strukovnog obrazovanja do najvišeg nivoa, usmerenog ka potrebama savremenog poslovnog okruženja i tržišta, kao i izuzetan senzibilitet prema zajednici i životnoj sredini, uz primenu svih principa društveno odgovornog poslovanja.

Nesporno je da Akademija pruža izvanredne mogućnosti svima vama koji ćete, nadam se, te mogućnosti prepoznati i iskoristiti na najbolji mogući način, ali vas takođe uči zajedništvu, druženju i razvijanju socijalnih veština kroz razne projekte, sportske i društvene aktivnosti u okviru studentskih organizacija naše Akademije.

Briga o studentima je uvek bio i biće naš glavni prioritet!

Dragi brucoši, izuzetno smo ponosni što imamo tu privilegiju i čast da zajedno sa vama, okrenuti ka budućnosti, radimo na stvaranju novih vrednosti. Budite vredni, budite kreativni, budite slobodni da predstavite svoje ideje, jer je baš to ono što mi želimo od vas. Budite radoznali, jer iza katedre leži ogromno iskustvo koje ćemo više nego rado podeliti sa vama. Budite motivisani za učenje i stvaranje izvanrednih rezultata kako danas na Akademiji, tako i sutra u poslovnom svetu. Iskoristite sve mogućnosti koje vam pružamo da vaša radna biografija za koju godinu bude izdvojena iz mase. Budite uporni i strpljivi, jer za sve što je kvalitetno, potreban je trud i ulaganje.

Želim da ove godine uspešno sarađujemo i radujem se svim zajedničkim budućim uspesima, jer vaš uspeh je merilo našeg uspeha i kvaliteta.

Generacijo 2021, dobro nam došli!

Srdačno i s poštovanjem,

predsednik Akademije,

    dr Zvonko Zlatanović, prof. s.s