lands_srb_a

НАЈАВА КОНФЕРЕНЦИЈЕ: “АГРОТУРИЗАМ У УСПОНУ”

Конференција ‘’Следећа дестинација Балкан: агротуризам у успону’’ биће одржана у четвртак и петак 11. и 12. фебруара 2021. године у Лесковцу. Домаћин конференције је Академија струковних студија ‘’Јужна Србија’’ у сарадњи са партнерима из LANDS пројекта. Конференцију ће учеснци моћи да прате и онлине путем апликације Google MEET.

На конференцији ће бити речи о успешној 2020-тој години у којој је агротуризам доживео нагли успон, као и о будућим активностима на промоцији агротуризма као облика предузетничке делатности. Такође ћемо представити и кључне производе пројекта LANDS попут 2 каталога обука за предузетнике у агротуризму, регионалног тима тренера и Зимске школе агротуризма.

Пријаву на конференцију можете извршити на следећем ЛИНКУ.

WEBIN је суорганизатор конференције. За више информација можете се обратити Марку Стојановићу на marko.stojanovic@wb-institute.org.

Конференција се организује у оквиру регионалног пројекта LANDS који финансира ЕУ у оквиру програма Еразмус+, CBHE. Више информација можете пронаћи на пројектном сајту www.landsproject.net.

Comments are closed.