GL-prijem_2022

Пријем за представнике Високе пословне школе Лесковац – АССЈС

Градоначелник Лесковца др сци. мед. Горан Цветановић је данас на дан дочека Православне Нове године, приредио традиционални пријем за представнике медија. Овогодишњем пријему, на иницијативу градоначелника, присуствовали су и студенти, професори и руководство Високе пословне школе Лесковац и АССЈС. Повод је феноменалан успех који су студенти гастрономије остварили на недавно одржаном Интернационалном гастрономском фестивалу у Истанбулу, у изузетно јакој конкуренцији, освојивши 5 златних, 10 сребрних и 8 бронзаних медаља.

Док је говорио о успеху студената и професора Академије струковних студија Јужна Србија градоначелник је рекао да ће им локална самоуправа увек пружати подршку зато што су квалитетно образовање и усавршавање од велике важности за читав град.

„Лесковац је синоним за укусне ђаконије, али га одликују и вредни и способни људи, што поменути међународни успех доказује. Хвала вам што наш град, вашу школу и нашу земљу представљали достојно, учинили сте нас поносним и показали да је лесковачка гастрономска традиција у сигурним и вештим рукама и као што има прошлост, има дивну садашњост и сигурну будућност“ – нагласио је градоначелник Цветановић.

Comments are closed.