IMG_3136

Председница Владе Републике Србије Ана Брнабић посетила нашу Академију

У оквиру своје посете Граду Лесковцу и Јабланичком округу, нашу Академију су посетили председница Владе Републике Србије Ана Брнабић, и министар грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Горан Весић.
Повод данашње посете био је почетак градње Регионалног иновационог стартап центра у Лесковцу. Градња је планирана у оквиру комплекса Академије струковних студија Јужна Србија – Одсека Висока пословна школа Лесковац, на парцели укупне површине 11.472 m2. На тој локацији се налазе изграђени објекти Високе пословне школе површине 1.642 m2, спратности П+2 (три надземне етаже) и постојеће трафо-станице површине 24 m2 око којих се налази кружна саобраћајница и паркинг простор.
Планирани објекат је бруто површине 433,50 m2 са површином отвореног простора 16,65 m². Објекат се састоји из: амфитеатра површине 66,41 m2 са пратећим просторијама, отвореним простором за необавезно дружење опремљеним чајном кухињом, излазом ка дворишту, простором за заједнички рад и канцеларијама за предузетнике и руководиоце.

Comments are closed.